Over 10 years we helping companies reach their financial and branding goals. Onum is a values-driven SEO agency dedicated.

LATEST NEWS
CONTACTS

Publicare advertoriale SEO pe marile publicatii din Romania!

Oferta noastră aduce o alternativă eficientă în promovarea prin advertoriale, eliminând dificultățile și costurile asociate publicării acestora pe cele mai importante site-uri din România.

Suntem aici să vă oferim soluții la cele mai avantajoase prețuri pentru a vă promova advertorialele pe platformele de top din țară.

Ce este un advertorial SEO ?

Un advertorial SEO este o strategie de marketing online care combină elementele unui anunț publicitar (advertorial) cu tehnici de optimizare pentru motoarele de căutare.

Un advertorial este un conținut plătit sau sponsorizat care seamănă cu un articol editorial și este destinat să promoveze un produs, serviciu sau brand. Advertorialele sunt create pentru a se integra în mod subtil într-un mediu editorial și pot fi găsite în reviste, ziare, bloguri sau site-uri web.

Atunci când vorbim despre un advertorial SEO, acesta este un advertorial care a fost optimizat pentru motoarele de căutare. Adică, conținutul advertorialului este creat într-un mod care să îl ajute să fie indexat și clasificat mai bine de către motoarele de căutare, cum ar fi Google.

 Acest lucru implică includerea cuvintelor cheie relevante în conținut, structurarea și formatarea adecvată a textului, utilizarea de titluri și subtitluri bine definite, adăugarea de meta-descrieri și linkuri interne și externe relevante.

Scopul unui advertorial SEO este de a obține atât trafic organic (prin intermediul rezultatelor de căutare) cât și trafic plătit . Această strategie combină puterea de promovare a unui advertorial cu avantajele SEO, pentru a crește vizibilitatea și a atrage potențiali clienți.

Este important de menționat că un advertorial SEO ar trebui să respecte standardele etice și de transparență în publicitate, precum și ghidurile și politica de optimizare a motoarelor de căutare.

advertoriale