Over 10 years we helping companies reach their financial and branding goals. Onum is a values-driven SEO agency dedicated.

CONTACTS

Ce este Local SEO ?

Local SEO se concentrează pe îmbunătățirea vizibilității online, astfel încât să atragă potențiali clienți interesați de serviciile din zona în care operați. Este o strategie eficientă și adaptată nevoilor afacerilor locale, cum ar fi cabinetele și clinici medicale, companiile de curățenie, formațiile pentru nunți, restaurantele, hotelurile, atelierele auto sau furnizorii de servicii locale, cum ar fi fotografi, instalatori, electricieni, mecanici, etc.

Local SEO

Optimizarea locală pentru întreprinderile cu sucursale în multiple orașe.

Local SEO reprezintă o parte esențială a optimizării motoarelor de căutare (SEO) și are ca scop promovarea afacerii tale în căutările locale relevante. Există șanse ca deja să utilizezi instinctiv unele dintre tehnicile cruciale pentru optimizarea locală, iar acest lucru merită să fie apreciat. În continuare, îți vom oferi informații pentru a obține maximum de eficiență din aceste strategii!

Mai jos, vei găsi câteva concepte cheie despre care vom discuta în detaliu: conținut, indexarea paginilor, Google My Business, evaluări și recenzii, construirea de link-uri și implicarea în comunitate.

local seo
seo local

Optimizarea SEO la nivel local poate genera un flux crescut de vizitatori pe site-ul dvs., potențiali clienți și conversii, deoarece această strategie este mai relevantă pentru audiența locală pe care o vizați. Priviți această abordare concentrată ca pe o metodă eficientă de a concura în mod mai eficace împotriva companiilor naționale de talie mai mare, care dispun de resurse nelimitate pentru investiții. Prin focalizarea pe activități specifice de optimizare SEO la nivel local, puteți anula avantajul pe care îl au aceste mărci mai mari, care de obicei se concentrează pe cuvinte cheie mai generale, și puteți să vă bazați pe notorietatea mărcii dvs., în loc de propuneri de valoare, pentru a atrage trafic pe site.