Over 10 years we helping companies reach their financial and branding goals. Onum is a values-driven SEO agency dedicated.

CONTACTS
We get results

Pay-Per-Click Advertising Management

Optimizare SEO este o agenție PPC lider care se concentrează pe succesul dvs. în ansamblu. Indiferent dacă doriți să creșteți conversiile, traficul către site-ul dvs. web sau ambele, serviciile noastre de management PPC vă pot ajuta să vă atingeți obiectivele. Cu sute de campanii gestionate și o reținere a clienților rata de 91%, Optimizare SEO este alegerea pentru serviciile PPC.

01
01
Asistență la descoperirea cuvintelor cheie SEO

Prin eforturile PPC, este mai ușor ca niciodată să descoperi cuvinte cheie oportuniste și de conversie pentru campanii SEO.

02
02
Strategia cuvintelor cheie

Prin reglarea fină a listelor de cuvinte cheie țintă, vom contribui la maximizarea profitului pe care îl obțineți pentru fiecare leu cheltuit.

03
03
Opțiuni suplimentare de promovare

Planurile noastre profesionale și de întreprindere oferă funcții de redirecționare a mesajelor de gestionare a comunității și de creștere a audienței.

04
04
Fără contracte pe termen lung

Puteți anula oricând planul dvs. de management PPC. Nu sunt necesare contracte pe termen lung pentru a începe!

Dacă activezi în sfera marketingului online sau chiar dacă gestionezi propriul tău magazin, cu siguranță ai avut oportunitatea să întâlnești termeni specifici. De exemplu, Google Ads, strategii de promovare, acoperire sau marketing PPC, sunt doar câteva dintre conceptele fundamentale în marketingul online.