Over 10 years we helping companies reach their financial and branding goals. Onum is a values-driven SEO agency dedicated.

CONTACTS

Social Media Marketing pentru afaceri

Marketingul pe rețelele sociale este o modalitate puternică pentru companiile de toate dimensiunile de a ajunge la potențiali și clienți. Oamenii descoperă, învață despre, urmăresc și cumpără de la mărci pe rețelele sociale, așa că dacă nu sunteți pe platforme precum Facebook, Instagram și LinkedIn!

Un marketing excelent pe rețelele sociale poate aduce un succes remarcabil afacerii dvs., creând susținători devotați ai mărcii și chiar conducând clienți potențiali și vânzări.

social media marketing

Ce este social media marketing?

Social media marketing este o formă de marketing digital care valorifică puterea rețelelor de social media populare pentru a vă atinge obiectivele de marketing și branding. Dar nu este vorba doar de a crea conturi de afaceri și de a posta când ai chef. Marketingul pe rețelele sociale necesită o strategie în evoluție, cu obiective măsurabile și include:

 • Mentinerea si optimizarea profilurilor dumneavoastra.
 • Postați imagini, videoclipuri, povești și videoclipuri live care vă reprezintă marca și atrag un public relevant.
 • Răspunsul la comentarii, distribuiri și aprecieri și monitorizarea reputației tale.
 • Urmăriți și interacționați cu urmăritori, clienți și influenți pentru a construi o comunitate în jurul mărcii dvs.

Marketingul pe rețelele sociale include, de asemenea, publicitate plătită pe rețelele sociale, unde puteți plăti pentru ca afacerea dvs. să apară în fața unor volume mari de utilizatori foarte vizați.

social media marketing
 • Facebook este cea mai mare platformă de social media la nivel global, precum și unul dintre cele mai mari directoare de afaceri locale. Oameni dintr-o gamă variată de grupe de vârstă îl folosesc pentru a comunica cu prietenii și familia, pentru a participa la grupuri și forumuri, pentru a găsi și vizita companii din apropierea lor și pentru a urmări mărcile.
 •  
 • Youtube – Poate că nu te gândești la YouTube ca la un canal de marketing pe rețelele sociale, dar se potrivește: poți posta videoclipuri pe canalul tău; distribuiți, comentați și apreciați alte videoclipuri și urmăriți alte conturi care vă plac. În plus, aveți un feed curatat în pagina dvs. de pornire cu videoclipuri recomandate.
 •  
 • Instagram – Deși a apărut la câțiva ani după LinkedIn și Twitter, Instagram a depășit rapid acele platforme și a atins un miliard de utilizatori activi lunar în 2018. Este popular pentru diversele sale formate de conținut, inclusiv postări de feed, Povestiri, Lives, Reels și IGTV.
 •  
 • TikTok este platforma de social media cu cea mai rapidă creștere din toate timpurile, fiind nevoie de doar cinci ani pentru a ajunge la un miliard de utilizatori activi lunar. Deși este cunoscut pentru dans, există nenumărate categorii populare pe platformă care continuă să crească. Companiile găsesc modalități de a-l folosi ca canal de marketing, dar amintiți-vă că principalul motiv pentru care oamenii folosesc TikTok este pentru divertisment, așa că asigurați-vă că videoclipurile dvs. sunt aliniate cu asta.