Over 10 years we helping companies reach their financial and branding goals. Onum is a values-driven SEO agency dedicated.

LATEST NEWS
CONTACTS
optimizare seo

Un meta titlu, cunoscut și sub denumirea de „title tag”, este un element important în cadrul optimizării motoarelor de căutare (SEO) pentru o pagină web. Este un tag HTML care specifică titlul unei pagini și apare în antetul documentului HTML, în secțiunea head.

Meta titlul nu este vizibil pe pagina web în sine, dar este afișat în rezultatele motoarelor de căutare și în bara de titlu a browserului când vizitatorii accesează pagina respectivă. Acesta oferă o idee succintă și relevantă despre conținutul paginii web, ajutând utilizatorii să decidă dacă vor să acceseze pagina sau nu.

Un meta titlu ideal ar trebui să fie concis, clar și să includă cuvinte cheie relevante pentru conținutul paginii respective. Este recomandat să fie format din aproximativ 50-60 de caractere pentru a se asigura că este afișat în întregime în rezultatele căutării. Utilizarea unui meta titlu relevant și atrăgător poate îmbunătăți vizibilitatea și clasamentul paginii în motoarele de căutare, ceea ce poate duce la o creștere a traficului organic pe site-ul respectiv.

Author

viorel