Optimizare SEO on page

In etapa de optimizare SEO on page, intreaga activitate de modificare/realizare se face la nivelul website-ului dumneavoastra. In mod normal, aceasta etapa trebuie avuta in vedere inca de la creearea website-ului, deoarece, acesta ar putea fi realizat in baza unei analize complete a concurentilor directi si a pietei pe care business-ul dumneavoastra urmeaza sa se dezvolte.

In cazul website-urilor existente, procesul de optimizare on page este forte important, atat ca, toate modificarile viitoare se realizeaza pe platforma deja existenta.

Inainte de orice modificare asupra website-ului dumneavoastra, ar trebui sa intelegem importanta acestui lucru:

Fiecare actiune asupra website-ului, fiecare fraza din continut, fiecare poza, trebuiesc modificate/adaugate numai daca aduc un plus valoare.

Crawling si indexing

Aceasta reprezinta prima etapa a serviciului de optimizare seo on page si, este reprezantata de verificare indexarii existente a website-ului, a existentei unui fiser robots.txt si de corectitudinea sitemap-urilor.

Structura website-ului dumneavoastra

Structura unui website ar trebui gandita in functie de servciile oferite de afacerea dumneavoastra sau de tipurile de produse pe care doriti sa le promovati. Fara o consistenta gandita a site-ului, cuvintele cheie nu ar targeta pagina dorita.

Densitatea si prezenta cuvintelor cheie

Algoritmii motoarelor de cautare se schimba destul de des pentru a lucra in favoarea dumneavoastra. Pentru ca acest lucru sa va ajute, trebuie ca densitatea si prezenta cuvintelor cheie sa fie corect alese in website-ul dumneavoastra. DE CE? raspunsul este simplu… nu intotdeauna mult inseamna bine si, de asemnea, nu intotdeauna inseamna calitate. Cuvintele cheie trebuies alese in urma unei analize a concurentilor directi si indirecti. De exemplu, pentru un prestator de servicii pe plan local, clientii directi sunt cei dintr-o zona apropiata, iar cei indirecti reprezinta totalitatea prestatorilor acelorasi servicii. Pentru ca serviciul de optimizare seo on page sa lucreze in favoarea dumneavoastra, cuvintele cheie trebuies atent alese si, de asemenea, densitatea si pozitia lor trebuiesc facute atent.

Daca doriti mai multe detalii cu privire la serviciul de optimizare seo on page nu ezitati sa ne contactati.