Over 10 years we helping companies reach their financial and branding goals. Onum is a values-driven SEO agency dedicated.

CONTACTS
Agentie SEO Bucuresti Optimizare SEO

Ai dificultăți în a te poziționa pe primele locuri în rezultatele organice ale Google?

agentie seo

Ești frustrat să vezi cum concurența ta acaparează primele poziții în rezultatele de căutare Google atunci când oamenii caută produsele sau serviciile tale?

Ai investit în Google Ads și Facebook Ads, dar nu ai avut același succes ca ei? Nu știi ce să faci pentru a ajunge și tu acolo?

SEO reprezintă o metodă gratuită de promovare care te poate ajuta să depășești concurența. Indiferent dacă ai o afacere locală și încă nu ai clienți, noi te putem ajuta să obții primele poziții în rezultatele Google Maps și în căutările locale (pe nivel de oraș, cartier sau zonă).

Profilul de afaceri Google este complet gratuit și știm cum să-l folosim în avantajul tău pentru a atrage clienți la ușa ta sau la telefon.

local seo
local seo

Dacă ai un site de produse sau servicii, este necesar să-l optimizezi folosind SEO. Această formă de promovare te ajută să ajungi în fața clienților tăi atunci când aceștia caută produsele sau serviciile tale, atât la nivel local, cât și național.

Aceasta implică atât optimizarea on-page, cât și achiziționarea de advertoriale, backlink-uri, strategii de cuvinte cheie și articole de blog.

Atât concurența ta, cât și clienții tăi se află online. Este din ce în ce mai ușor să te faci remarcat în fața lor folosind diverse metode de promovare, cum ar fi Google Ads, SEO și Facebook Ads. Totuși, SEO este cea mai accesibilă modalitate de a genera vânzări.

Dacă ești antreprenor și nu mai vrei să arunci bani pe promovarea plătită, SEO reprezintă următorul pas pe care trebuie să-l faci.

Dacă ești interesat să lucrăm împreună pentru a crește vizibilitatea afacerii tale, lasă un comentariu la această postare și îți vom explica următorii pași.

Author

viorel